torsdag 22 mars 2012

På nya uppdrag


Guldpengen Rita är såld. Hon kommer att fungera som barn-/sällskapsponny i sitt nya hem. Det är inte utan lite sorg som vi skickade iväg henne. Hon har betytt mycket för mig och på senare tid har Wilgot "ridit" flitigt omkring på henne här på gården. Tiden räcker dock inte till och jag vill inte ha hästar bara för att "ha". Det var därför vi beslöt att hon skulle få förgylla tillvaron för andra.

Hillstar's Brocco Lee är också såld. Han kommer att stanna kvar här tills betessläpp då det blir plats ledig hos hans nya ägare. Jag är övertygad om att vi kommer att få se mer av "Knatte" och få följa hans utveckling till fullfjädrad tävlingsponny. Det är verkligen roligt att han har hamnat där hans potensial får de rätta förutsättningarna.

Kvar hemma på gården har vi sedan bara två damer. Hillstar's Favo Rit (Ritas dotter) och fullblodsstoet Natty Lass (bla. Knattes mor). Natty är 21 år i år och lever ett riktigt pensionärsliv. Favo Riten skall ridas in under sommaren (hon är 3 år i år). Det blir nog inga problem, hon har ärvt mycket av sin mor och har hitills visat en stor samarbetsvilja.

1 kommentar:

  1. De ser väldigt fina ut dina hästar, inte att man blir MYCKET sugen igen. Saknar ridningen jättemkt men man hinner tyvärr inte med allt. Hoppas allt är bra på gården, vi ses på banorna=)Kram Maria, Labis, Diva o Cito

    SvaraRadera