måndag 1 oktober 2012

H. Brocco Lee 2:a i Sverige!



I helgen har ungponnychampionatsfinalerna genomförts i Falkenberg. Vår uppfödning Hillstar's Brocco Lee (Knatte) deltog bland 4-åriga dressyrponnyer. Knatte såldes i våras till Mikael Nord och Högås stuteri och har ridits sedan dess av Karolin Sjöland som även visade honom på finalen. Den 1 september erhöll Knatte gångartsutmärkelse vid kvalitetsbedömningen på Bollerup och det blev hans biljett till riksfinalen.


I fredags körde jag och Wilgot tillsammans med Tessan och Karro upp de tre ponnyerna från Högås stuteri som skulle delta på årets stora event. En spark i rumpan på dem var och sedan var jag och Wilgot tvungna att vända hemåt igen. Så ni kan tro att jag hela helgen har gått och väntat på att få höra rapporter därifrån. Tyvärr har tävlingen inte kunnat följas på nätet så det fick bli det gamla vanliga hederliga sättet med telefon. På söndag eftermiddag ringde en glad Tessan på väg till prisutdelningen och meddelade att vi på Hillstar's stuteri fött upp Sveriges 2:a bästa 4-åriga dressyrponny kat. D. Gissa om vi blev glada och stolta!

jag är säker på att bilder och utförligare inlägg kommer att komma på Högås blogg, så kika in där om ni vill se mer av Knatte.




1 kommentar:

  1. Fina Fina Knatte! Han vilar med sina bästa vänner, 1 25åring och en 50 cm hög hingst och ca 300 kor... ;)

    SvaraRadera